Monday, March 25, 2013

My First Baby : MAMA MIA SHAZA

My dear readers and followers...finally MAMA MIA SHAZA (MMS) is now officially 'born' and for all the supports and help and everything, thank u so much all! Grab MMS in your nearest bookstore starting from April 2013 and you can also buy online from Lovenovel Publication at lnp.langganan@gmail.com or through Facebook :) Once you grab MMS, enjoy reading and once again, thanks a lot all! Love you all loads and big hug everyone!

FOR BEING WITH ME ALL THE WHILE, REGARDLESS YOU'RE THE ONE WHO ALWAYS DROP ME COMMENTS OR MY SILENT READER...THANK U SO MUCH! I LOVE YOU ALL!





MAMA MIA SHAZA 
EMY ROBERTO
RM22.00 [ SM ]
RM25.00 [ SS ]

Sinopsis :

Pertemuan kembali dengan Syazwan Imad selepas tiga tahun, hidup Maya yang tenang jadi tunggang terbalik. Dulu, suatu ketika dulu, Bumi England menemukan mereka dan bumi England jugalah yang menjadi saksi perkahwinan mereka.

Bukan tidak bahagia malah mereka cukup bahagia tetapi pilihan yang Shazwan lakukan saat Maya disahkan mengandung memang sesuatu yang tidak masuk dek akal.

“I give you one chance, Maya. Choose only one. Me or the baby?”- Syazwan
“Okay, fine. What if I choose the baby?”- Maya
“Then I’ll leave, Maya.”- Syazwan

Perpisahan yang menyakitkan kerana tiada pergaduhan antara mereka. Syazwan pergi meninggalkan Maya bersama kandungannya kerana menjunjung ego sendiri.

Kini, Syazwan mula sedar akan khilaf diri. Dia ingin kembali memikul tanggungjawab tetapi Maya seolah-olah tidak mempercayainya lagi.

“Saya nak jaga awak dan Mia, Maya. Saya dah berubah.” - Syazwan
“Mia tu, dulu awak suruh saya gugurkan. Awak dah lupa?” - Maya

Hati seorang Syazwan Imad cukup terluka apabila Maya berkeras menolak. Lebih melukakan apabila Maya memutuskan untuk memilih Syazwi Ilman yang tiba-tiba muncul antara mereka.

Adakah Syazwan sekali lagi perlu memberi pilihan kepada Maya? Bagaimana jika Maya memilih Syazwi Ilman dan tidak memilih permata hati mereka, Mia Shaza sekaligus menolak dirinya?


Pesanan online ke alamat : lnp.langganan@gmail.com

Selepas pembayaran, sila emailkan slip pembayaran anda ke alamat email tersebut dan nyatakan :

1. Tajuk Buku
2. Nama penuh
3. Alamat penghantaran
4. No telefon.

Pembayaran boleh dibuat melalui akaun :
CIMB 12160000874101 Lovenovel Publication

Untuk bayaran melalui interbank transfer [ dari bank lain ke akaun cimb ],sila masukkan nama anda di bahagian ref untuk tujuan semakan.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di :
012-6416882/013-9338095/019-4226431/03-87509626/03-87509625

26 comments:

  1. omigod x sabanye nk peluk my baby ni..haha xpa2 nnt bkk sch zatiey melencong p tesco ye mase blik.haha excited giler kot nk tau endingnye..akk nnt datanglah kedah ye bleh jmpa..haha big hugss~~♥ U k.emy......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai zatiey...

      ;) thank u for ur support zatiey! nanti bila da dapat peluk mia inform akak k. ending dia regardless dgn sawan ke sawi, yang penting mia happy kan ;) kalau ada jodoh kita jumpa k babe! love u more and big hug!

      Delete
  2. Replies
    1. Hai kak norana...

      ;) da dapat jumpa MMS tak? inform emy bila mia dah ada di tangan k. thank u so much for the support and big hug!

      Delete
  3. tahniah dek,tk sabar akk nk peluk ketat2 u novel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai kak norihan...

      ;) makseh di atas sokongan akak! nanti bila dah peluk mia inform emy k, minggu ni memang da ada di kedai :) big hug!

      Delete
  4. Dah kuar pun baby pertama emy. X sabar-2 nk dapatkan. Congrats emy dear.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap-2 lepas ini KB pula. Wish you all the best dear.

      Delete
    2. Hai has laling...

      ;) thank u so much for being with me all the while has! nanti inform emy bila da dapat MMS k. *KB dha xda has, epic fail tu..hehehehe...luv u and big hug!

      Delete
  5. As-Salam..

    Beb! tahniah!
    ok2. nnt beli time pesta buku!

    Sufi (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Sufi...

      ;) terima kasih duan keladi gatal2! nanti pesta buku cari kat booth AL-Hidayah k babe :) big hug!

      Delete
  6. Replies
    1. Hai zack...

      ;) glad u like MMS! dha peluk MMS nanti inform k ;) big hug!

      Delete
  7. congrats kak emy ;) teruskan berkarya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai ano...

      ;) thanks babe! selagi mampu akak akan cuba :) big hug!

      Delete
  8. Alhamdulillah, a Dr is about to deliver her baby ;)! Like what we talked before (when i have that fb akaun,lol) its great to see ur wish is now come true.lol. All d best babe !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai eve...

      ;) here we go, long time x hear any news from u. how are u and how's UK treating u? :) thank u so much babe! ya, we talked about this before and here it is, Mia is born! big hug!

      Delete
  9. Salam, congratulations on the 'birth'...all d best always!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai zoora...

      ;) thank u so much babe! hope u'll enjoy reading MMS once u get to hug mis :) big hug!

      Delete
  10. emy..i dh khatam novel u mlm td..superb

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai inochi....

      ;) dah khatam dah? glad u enjoyed reading babe! and for the support, thanks a million :) big hug!

      Delete
  11. mn nk dpt novel ni.. kt mn sy blh beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai shahida....

      :) Pesanan online ke alamat : lnp.langganan@gmail.com

      Selepas pembayaran, sila emailkan slip pembayaran anda ke alamat email tersebut dan nyatakan :

      1. Tajuk Buku
      2. Nama penuh
      3. Alamat penghantaran
      4. No telefon.

      Pembayaran boleh dibuat melalui akaun :
      CIMB 12160000874101 Lovenovel Publication

      Untuk bayaran melalui interbank transfer [ dari bank lain ke akaun cimb ],sila masukkan nama anda di bahagian ref untuk tujuan semakan.

      Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di :
      012-6416882/013-9338095/019-4226431/03-87509626/03-87509625

      Delete
  12. kak emy!! best gila novel nie serius tak tipu. ayat power perghhh. suka sangat2. teruja gila dah habis baca pun. hehe. teruskan buat novel. nnt sy nak rembat je kalo ad nama kak emy lagik. cite best gila kotttt. first time jmpa novel cinta yg lain drpd yg lain. such a perfect love maya n syazwan have. mia is a lucky girl. i love nadia's character. hehe love it very muchhhhhh!!

    ReplyDelete
  13. Hai Emy yg kecil molek, saya mau tanya. Novel ni sama ke dengan yang dalam blog hari tu? Ke ade lagi tambahan perasa rencah semua bagai? Berapa bab eh?

    Ohmai. Dah lama tak drop comment here. Miss you! Hehe :-D

    Btw, congrats for your first baby! Miumiu ;-)

    ReplyDelete
  14. Hai...Emy...I bru je hbs melayan novel u(MMS).Best gilerrr....

    ReplyDelete